HUSTILSALG.COM

Kontakt os

Mød os

Spørgsmål

Til eget brug

Vigtige faktorer: Beliggenhed i forhold til arbejde og familie, månedlige afdrag og skatteforhold.

Til udlejning

Vigtige faktorer: Forrentning, skatteforhold, lejekontrakt, Return on Investment.

Til videresalg

Vigtige faktorer: Efterspørgsel, skatteforhold, værdistigning, cash flow og pengestrømsanalyse.


Læs mere om hus investering i Thailand

INVESTERING I HUSE

  • Værdistigning
  • Leverage effect
  • Collateral
  • Udlejningsindtægt
  • Eget brug
  • Bolig love og reguleringer
  • Skader
  • Forfald
  • Besværlige lejere
  • TvangsauktionHus investering sammenlignet med andre typer af investering

Værdipapirer, aktier, obligationer, anparter, firma opstart, bil, sejlbåd, bankopsparing, pensionsopsparing, præmieobligationer, pengespil,

Hvad er den rette investering for dig og din familie?
Vi er alle i økonomisk forskellige situationer. Samtidig med at vi har forskellige ideer, ønsker og holdninger til hvad der er vigtigt i livet. Det er således kun dig selv der kan finde ud af hvad der er det rette for dig og din situation. Det skader dog ikke at søge om råd og vejledning, når du er i færd med at lave en beslutning om hvor du vil investere.

Er din investering udelukkende en økonomisk beslutning?
I så fald bør du sammenholde din investerings forventede forrentning med den involverede risiko der typisk følger med. Vi har alle en forskellig ide om hvor meget risiko vi er villige til at løbe. Igen er det dig selv der skal lave denne beslutning, da det er dig der skal kunne sove trygt om natten...Det er ikke unormalt at aktiemarkedet kan give dig en årlig forrentning på 15 - 35%, hvilket kun få andre typer investeringer kan slå, men som sagt er der i en sådan investering en forholdsvis høj risiko faktor involveret.

En hus-investering er mere end blot en økonomisk beslutning...
De fleste laver kun een hus investering i deres liv, og det er en beslutning der går ud på at få sit eget hjem, plus det er en form for opsparing, hvor man undgår at skulle betale husleje til andre, men istedet afbetaler ens eget lån. Man tager smart brug af ens opsparing ved at femdoble rådighedsbeløbet ved hjælp af banklån eller kreditforeningslån, og i Danmark er man så ovenikøbet heldig at kunne fratrække afdrag fra ens skat. Skattefordelen er unik i Danmark pga de høje skatter landet har, det er således ikke en lignende fordel man har i andre lande.

Flere og flere danskere er begyndt at investere i hus nummer to, hvilket kunne være et sommerhus i Danmark, en feriebolig i udlandet eller et ekstra hus i Danmark der bliver brugt som en økonomisk investering.

Et sommerhus i Danmark eller en feriebolig i udlandet...
Danskere bliver rigere og rigere og deres opsparing og rådighedsbeløb er vokset. Samtidig er danskere blevet mere bevidste om vigtigheden i at tage på ferie for at slappe af og afstresse. Det har resulteret i at flere danskere er begyndt at investere i feriehuse, både i Danmark og i udlandet. Sommerhuse i Danmark er efterhånden blevet en dyr fornøjelse og det sammenholdt med en lyst til at opleve andre kulturer og billigere flyrejser, så er en feriebolig i udlandet blevet en populær investering blandt danskere. Første bølge var danskere der søgte bedre vejr langs Middelhavet, specielt Frankrig, Italien og Spanien. Andre steder har vakt interesse, såsom Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Portugal. Men den hel store bølge som endnu vokser voldsomt er Thailand. Svenskere invaderer lige nu Thailand. Ferieboliger i Thailand skyder op over alt. Kvaliteten af feriehusene er god og prisen er stadig lav, men den stiger hurtigt. Thailand har dog så meget at byde på, så det er tydeligvis kun starten af en rivende udvikling på boligmarkedet.

En investering i en feriebolig i Thailand kan således både give dig nytten af at eje et hus, betydelig forrentning på et høj vækst marked, samt muligheden for at få en bi-indtægt hvis du vælger at udleje boligen, når du ikke selv bruger den.

Forside   |  Om os   |  Partner program   |    Feriebolig i Thailand  |  Kontakt os
Online Market Plan © 2008 All Rights reserved